Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw ideale keuken, modern of landelijk?

SD Schrijnwerkerij zorgt ervoor met onberispelijk maatwerk. Wij komen graag bij u langs in de regio Turnhout voor een vrijblijvende offerte!
Een droomkeuken ziet er voor iedereen anders uit.

Landelijke keukens, moderne of designkeukens,… Elk gezin heeft haar eigen accenten, individuele wensen en stijl. Een goede keuken op maat straalt altijd de levensstijl en de sfeer van de bewoners uit.
Eigentijdse keuken, tijdloos met een trendy knipoog

SD Schrijnwerkerij zorgt ervoor met onberispelijk maatwerk. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte!
Ruimte in de keuken

SD Schrijnwerkerij zorgt dat de ruimte in jouw keuken optimaal benut wordt. En dit zo goed mogelijk naar de wensen van u, onze klant.

Plaatsing

Met ervaring en creativiteit puzzelen we uw droomkeuken in elkaar, helemaal volgens uw wensen en noden! Wij zorgen voor alles, van ontwerp tot realisatie.

Renovatie

SD Schrijnwerkerij staat graag in voor de totaalrenovatie van uw keuken. Maar komt even graag langs voor een kleine herstelling, uitbreiding of vervanging van deuren, scharnieren of handvaten.

Inrichting

Een prachtige keuken op maat smeekt om toestellen van topkwaliteit. Die vindt u in ons gamma hoogkwalitatieve keukentoestellen van Novy, Miele, Atag, Gaggenau, Neff, Siemens of Bosch.
Specialiteiten

Keukens in Turnhout: uw droomkeuken in landelijke of moderne stijl

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Wilt u een stijlvolle keuken die bruist van leven en plezier? In landelijke of moderne stijl? SD Schrijnwerkerij speelt het voor u klaar in de regio Turnhout, tegen scherpe prijzen. Design of rustiek… u vraagt, wij plaatsen!

Een droomkeuken ziet er voor iedereen anders uit. Landelijke keukens, moderne of designkeukens,… Elk gezin  heeft haar eigen accenten, individuele wensen en stijl.  Een goede keuken op maat straalt altijd de levensstijl en de sfeer van de bewoners uit.

Ons bedrijf werkt niet met zelfstandige plaatsers of onderaannemers. Wij nemen graag uw volledige plaatsing of keukenrenovatie in handen, van ontwerp tot realisatie. Zo heeft u steeds één duidelijk aanspreekpunt voor al uw vragen. En kunnen we u een onberispelijke topkwaliteit garanderen.

Waarom kiest u voor een keuken van SD Schrijnwerkerij?

• Persoonlijke aanpak
• Maatwerk, topkwaliteit en een uitstekende dienst-na-verkoop
• Ervaring en knowhow: de juiste oplossing in de juiste situatie
• Vlotte en correcte afspraken
• Stipt nageleefde planning
• Eigen team van professionele en gediplomeerde werknemers

Wilt u meer info over kwalitatieve én betaalbare keukens in de regio Turnhout? Kom dan even langs in onze showroom. Onze medewerkers staan u graag bij met tips en advies. Of vraag meteen een gratis offerte!

Keukens in Turnhout: SD Schrijnwerkerij plaatst ook uw keukentoestellen

Design, modern, landelijk of cottage? Een keukeneiland of extra bergruimte? SD Schrijnwerkerij komt tegemoet aan al uw wensen! Ons bedrijf staat bekend in de regio Turnhout om zijn vakmanschap en persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Stijn Dirken staat zelf in voor de opmeting, calculatie, planning, opvolging en afspraken.

Om uw droomkeuken te produceren of renoveren, hebben we een stevig uitgerust atelier nodig. Hout verzagen, kantenlijmen, boren, frezen, lakken en vernissen: we doen het allemaal zelf in onze eigen schrijnwerkerij, uitgerust met computergestuurde machines.

Een keuken op maat komt pas tot zijn recht met keukentoestellen van topkwaliteit. Wij  bieden u een breed gamma keukenapparaten, zowel vrijstaande als inbouwtoestellen.  Novy, Miele, Atag, Gaggenau, Neff, Siemens en Bosch zijn slechts een greep uit onze topmerken. Koopt u een keukentoestel bij ons? Dan kunt u steeds rekenen op een gratis plaatsing, ook in uw bestaande keuken!

Gaat u voor een keuken op maat? Dan komen wij graag bij langs in de regio Turnhout. De meest ideale keuken kiest u immers bij u thuis. We geven speciale aandacht aan uw wensen over kleur, stijl, opstelling en gaan samen op zoek naar de keuken die het best bij u past! Vraag snel een gratis offerte!
© 2013-2017 SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw BVBA
Zavelheide 9
2200 Herentals
Tel.: +32 14586458
Fax: +32 14586457
Contacteer ons